background

Friday, January 28, 2011

Best sangat2..nyaman!!::::::~

korunk sowie eh telepas nak cite pasal g sarawak arytuh sebab sibuk update pasal kawan2 nak kawen..hehe...!
1st ni aku nak cite pasal cmne kitorg sambut bufday fairuz:::memang best la..yg menghantar kami p KLIA mase tuh komark, ety syuk n zan~

 loc:::KLIA


...hehe..kitorg mmg dh rancang nk celebrate kat sane..haha!sampai sane dh agak lambat..dh sibuk2 nak check in..memang kelaka sgt2..tatawu cmne nak celebrate..org dh start ramai..haha!begaduh2 sape nak abwak kek g kat fairuz..sebab mase tu fairuz ngh berato kat tetengah org ramai2 tuh..dan akhirnye ety yg bawak!haha nyanyi lagu tuk fairuz ramai2..EPPIE BELATED BUFDAY yg..!ko la kawan baek aku!::::hahaha!...

 aku tawu ko segan kan..hahaha!sebab mase tuh kitorang pon segan..ramai!hahaha!tapi best!zan awal2 dh lari dr bawak kek..!hahahaha!

 konfirm yg ni org2 sebelah tu gelak tgk kite sume dok sambut bufday ko...hehehe!kalo ade lebey ley la ulo diorg siket..tapi xde lebey!hahaha!:::
..................................................................<3

bec to story pasal sarawak..mase mula2 g memang excited gilers2..yela mane xnye aku xpenah kot g sane..merentas lautan china selatan itu..takot woo..hehe..tgkla gelagat ni!

 loc:: sebelum n dalam flite~


 hah tgk ni piuk yg ftah bawak tu kena rampas...bayangkan fath nk bawak masuk cmney je..hahaha!dah macam nak p hollywood dah kami nie..
 
fairuz + aini = aku + minjek

tp akhirnye sampai gak kat sane..mase mule2 sampai evrything luks so diff to me..muke sgt excited...dekat airport ayah kawan aku dh ready dh nak amek kitorg ber6...hehe!1st tyme sampai bile lagi nak sampai sarawak ni kan..
tgk la mase2 mule sampai..ceria sgt muke..tapi dlm aty ni penat ya AMAT..macam aku yg pilot bawak kapal terbang tuh..hehe!

loc::dalam VAN ...::

 tgkla betape memenuhi ruang beg2 kami tuh..dah berimpit2...hehehe!

 tgkla muke masing2 excited kan..
hah memang excited giler..
ary pertame je udah kitorg p redah kat main bazar depan waterfront tuh..memang best!tp badan sgt penat..tp mmg nak berjalan2...semangat tu ade aw...lagipun 1st tyme kan..naseb la ade sarah n fath..kalo x sesat la kami kat bumi kuching nie...kesimpulan ary pertame permulaan yang baek untuk bercuti!yesaaaa~

loc: KUCHING!

ni baru ary 1st..banyak agy yg aku nak story terutame makanan kat sarawak..waaaa..macam2 aku makan..dr laksa sarawak..ke linut..ke nasi ayam penyet..macam2 la..sume gambar aku amek..tapi nak share skg banyak sgt..i post next entry kei..

2nd day kat kuching ape kitorg buat..okieh..
hehehe~so korunk nntla..tgk kuching..!memang aku suggestkan kalo korunk nk bejalan ke sini...~
so...wait!!!!til next entry..~~~
here are some pictures makanan~ 





so korunk tgu tawu...aku nak story pasal sume makanan niey...hehehe~sedap n nyaman sekali~
c u oll soon...~

2 comments:

  1. memang best wak..!nnt kite update tempat2 yg best kat sane kei..

    ReplyDelete