background

Tuesday, September 6, 2011

menebas LALANG!~

Ola oli u olss..
for the1st thing i nak cakap SELAMAT HARY RAYE pade sume... from me and my loved one....



then i nak say sorrriiiii punye gilersss punye sedey punye sume2 la...

sory coz lame x update blog ni..
sory coz i busy membina career diri sendiri..hahaha poyo lak aku ase!
sory coz macam malas giler nak post new entry..
sory coz bia sume haiwan2 serangga2 idup dalam blog ni..
sory coz suke lalang2 penuh dalam dunie strawberry ni..
sory coz wish HARY RAYA yg sgt lambat pade u olsss sume.....
n sowie korunk coz x share story ngn korunk i dah berHIJAB...erm.. :)

korunk sowieee sgt2.. :)

by de way nak jugak sori kat korunk sebab x gtawu korunk igt x entry i bout my interview at SCOPE before dis?hah dah dekat 3 months macam tu i working there as SIMA trainee...n now dis week wil be my last week since i dn gt any promo wooo sobsob..hahaha..membina kerjaye baharu..pelis2..any1 can help me?hahaha aah mcnie la dikatekan mase senang xcarik dah xsenang baru terhegeh2..haha ala peliss..forgive me muaacckkss::P


so today my tugasan is MENEBAS OLL de LALANG inside here..hehehehe




1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete